Kts Gold Scan III Dedektör

420.000,00 

Kts gold scan ııı altın define dedektörü özellikle küçük altın parçaları ve külçelerin aranması için geliştirildi.Gold Scan 3 maksimum yaklaşık 5 metre derinliğe kadar altın ve diğer metalleri tespit eder zorlu arazilerde güçlü mineralli çöl toprağı, dağlık alan yerlerde bile uygulanabilir ve suda kullanılabilir.

Marka

KTS Dedektör

Açıklama

Kts Gold Scan III Define Arama Dedektörü

Dünya çapında altın dedektörlerinin geliştirilmesi, üretimi ve pratik kullanımı konusunda 25 yılı aşkın deneyime sahip olan KTS-Electronic, yeni GOLD SCAN III’ümüzün geliştirilmesine yatırım yaptığımız büyük bir bilgi birikimine sahiptir.

%30’a varan arama performansı artışıyla yeni GOLD SCAN III, altın ve değerli metal tespiti açısından çok etkileyicidir ve özellikle küçük altın parçaları ve külçelerin aranması için geliştirildi.

Gold scan ııı altın arama dedektörü, gold scan ııı dedektör yorumları, gold scan ııı kullanım videosu, gold scan ııı fiyatı, gold scan ııı define dedektörü

Gold scan ııı altın arama dedektörü, gold scan ııı dedektör yorumları, gold scan ııı kullanım videosu, gold scan ııı fiyatı, gold scan ııı define dedektörü

BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN BİZİ HEMEN ARAYIN

TELEFON NUMARALARI

telefon icon 0216 342 43 19   telefon icon 0216 342 43 18

telefon icon 0532 514 54 71   telefon icon 0536 560 70 90

telefon icon 0545 560 70 90

WHATSAPP NUMARALARI

whatsapp icon 0532 514 54 71   whatsapp icon 0536 560 70 90

whatsapp icon 0545 560 70 90

Yeni GOLD SCAN III’ün iyileştirmeleri:

Tespit edilen metallerin sürekli olarak ayrıştırılması ve metal türünün (örn. Altın, Bakır, Alüminyum) görüntülenmesi için yeni aktif ID metal ayrım modu
Dokunmatik ekran gerekli tüm bilgileri sürekli olarak gösterir
Altın konusunda daha yüksek hassasiyet ve altın külçeleri gibi küçük altın parçalarına ilişkin arama performansında %30’a varan artış
KTS 3D görselleştirme Uygulaması, sağlanan tablet bilgisayara (Android) önceden yüklenmiştir
Bluetooth® aracılığıyla kablosuz veri aktarımı
Harici şarj edilebilir Li-Ion pil ve ek araç şarj cihazı ile sağlam Alüminyum gövde
GOLD SCAN III, Darbe İndüksiyonlu metal dedektörlerinin teknolojisini gelişmiş aktif metal ayrım özelliğimiz ve 3D görselleştirme yazılımımızla birleştirir. GOLD SCAN III, maksimum yaklaşık 5 metre derinliğe kadar altın ve diğer metalleri tespit eder, hatta zorlu arazilerde (örn. güçlü mineralli çöl toprağı, dağlık alan) bile uygulanabilir ve suda kullanılabilir.

Geleneksel metal dedektörleri bulgular hakkında daha fazla bilgi sağlayamadığından, GOLD SCAN III’ün uygulanması bulguların boyutu, türü ve şekli hakkında önemli ipuçlarını garanti eder. Bu nedenle altın arayanların ve hazine avcılarının çabaları önemli ölçüde azalacaktır.

Elektronik ünite
GOLD SCAN III’ün önceki modele göre avantajları, altın ve değerli metallere karşı duyarlılığın önemli ölçüde arttırılması ve ayarın basitleştirilmesidir. Yeni kompakt ve sağlam yapı, hafif ve kullanımı kolay bir alüminyum muhafaza içindedir.

GOLD SCAN III, yeni aktif dokunmatik ekranla donatılmıştır; bu, ölçümü anında ekranda göstermesi ve ayarların dokunmatik yüzey aracılığıyla kolayca değiştirilebilmesi anlamına gelir.

Önceki modellerde takılı piller bulunurken, yeni seride kolayca değiştirilebilen harici şarj edilebilir Li-Ion piller bulunuyor.

Kts gold scan ııı, gold scan ııı dedektör fiyatı, gold scan ııı dedektör özellikleri, gold scan dedektör yorumları, kts dedektör fiyatları

Kts gold scan ııı, gold scan ııı dedektör fiyatı, gold scan ııı dedektör özellikleri, gold scan dedektör yorumları, kts dedektör fiyatları

KTS Elektronik GOLD SCAN III elektronik ünitesi
4 farklı metal türü göstergesi
gpa 3000 ekran altın tarama iii altın
gpa 3000 ekran altın tarama iii bakır
gpa 3000 ekran altın tarama iii alu
gpa 3000 ekran altın tarama iii demirli
altın tarama iii arama çerçevesi
1 x 1 m arama çerçevesi (3,28 x 3,28 ft)
1 x 1 m’lik arama çerçevesi, büyük nesnelerin aranması ve geniş alanların daha hızlı zemin taraması için tasarlanmıştır. Bir veya iki kişi tarafından kullanılabilir ve taşınabilir.

KTS Elektronik GOLD SCAN III 30cm bobin
30×30 cm arama başlığı (12″)
Su geçirmez 30×30 cm’lik başlık, çok küçük metallerin yanı sıra büyük nesneler için de ek ayar gerektirmeden kullanılabilir .

zylinderspule
Silindirik su geçirmez arama başlığı
Su geçirmez silindirik arama başlığı 5 x 20 cm boyutları sayesinde özellikle kuyularda, dar oyuklarda ve su altında arama yapmak için uygundur.

KTS GOLD SCAN III yazılımı
KTS-Electronic – GOLD SCAN III yazılım bilgisi
KTS GOLD SCAN III Android yazılımı
KTS-Electronic – GOLD SCAN III yazılım ölçümü
Veri toplamadan önce KTS GOLD SCAN III yazılımı
KTS-Electronic – GOLD SCAN III yazılım ölçümü
Veri toplama sırasında KTS GOLD SCAN III yazılımı
Tüm programlar, sağlanan tablet bilgisayara önceden yüklenmiştir; Kendi dizüstü bilgisayarıyla çalışmak isteyen müşterilerimiz için, diğer bilgisayarlarda da kullanmak üzere bir USB flash sürücü ekliyoruz.

Pil paketi
Yüksek performanslı darbe endüksiyon sisteminin güç kaynağı, Li-ion pil şarj cihazıyla 90 dakika içinde tamamen şarj edilen harici 2600 mAh şarj edilebilir Li-ion pil aracılığıyla garanti edilir. Çalışma süresi bobin boyutuna ve kulaklık kullanımına bağlı olarak 4-6 saattir.

Şarj edilebilir Li-Ion pil paketi verileri:

Şarj voltajı: 14,8 Volt
Maks. şarj akımı: 3 Amper
Maks. deşarj akımı: 8 Amper
Kapasite: 2600 mAh
Pil kutusu

BİTLİS Satılık Altın Metal Dedektör, BOLU Satılık Dedektör Yorumları, BURDUR Satılık Dedektör Kiralama.